kideo.store is het kinderwarenhuis met oog voor de toekomst. In onze kinderdagverblijven hebben wij ruim 20 jaar ervaring als het gaat om de ontwikkeling van kinderen. Dit geldt voor kinderen van in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in onze kinderopvang en van 4 t/m 12 jaar in onze buitenschoolse...
Show more...kideo.store is het kinderwarenhuis met oog voor de toekomst. In onze kinderdagverblijven hebben wij ruim 20 jaar ervaring als het gaat om de ontwikkeling van kinderen. Dit geldt voor kinderen van in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in onze kinderopvang en van 4 t/m 12 jaar in onze buitenschoolse opvang. In onze kinderdagverblijven hanteren wij de filosofie en werkwijze van Emmi Pikler en Reggio Emilia. Dit wil onder andere zeggen dat we werken met producten die duurzaam, organisch, fairtrade, educatief en ontwikkelingsgericht zijn. De producten waar wij achter staan en voldoen aan deze uitgangspunten bundelen wij in onze kideo.store.
Net zoals ouders vinden wij het belangrijk dat een kind zich goed ontwikkelt. Door middel van bewust gekozen producten, kunnen kinderen spelenderwijs groeien. Op ons online platform maken wij content waarin we uitleggen waarom we bepaalde producten gebruiken. Daarnaast laten we ook zien wat we op het kinderdagverblijf doen. Deze informatie helpt ouders om de ontwikkeling van hun kind(eren) te bevorderen. kideo.store is een verlengstuk van dit platform, waar wij alleen de beste en leukste producten aanbieden met vier belangrijke aspecten, namelijk: educatief, speelplezier, ontwikkeling en gezondheid.
Om dit mooiste platform te creëren, hebben we jouw hulp nodig. Heb je ideeën, tips of suggesties dan horen wij dat graag. Ons doel is om een platform te creëren, waarin iedereen zijn weg kan vinden in de beste ontwikkeling van kinderen. Zij zijn tenslotte onze toekomst!kideo.store is het kinderwarenhuis met oog voor de toekomst. In onze kinderdagverblijven hebben wij ruim 20 jaar ervaring als het gaat om de ontwikkeling van kinderen. Dit geldt voor kinderen van in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in onze kinderopvang en van 4 t/m 12 jaar in onze buitenschoolse opvang. In onze kinderdagverblijven hanteren wij de filosofie en werkwijze van Emmi Pikler en Reggio Emilia. Dit wil onder andere zeggen dat we werken met producten die duurzaam, organisch, fairtrade, educatief en ontwikkelingsgericht zijn. De producten waar wij achter staan en voldoen aan deze uitgangspunten bundelen wij in onze kideo.store.

Kideo.store reviews

Leave a review

You may be also interested in
Tin King USA

Quality Custom Tin Packaging Manufacturer

Vsezaotroke.com

Vse za otroke online store

Cryptwerk uses cookies

To personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website.

Accept