DESPRE MIRADEX
Suntem o companie stabilă în continuă dezvoltare și inovare, cu 28 de ani de activitate în prelucrarea lemnului. Avem expertiză în proiectare, producție și asamblare case pe structură de lemn, case prefabricate din lemn, ferme din lemn și structuri acoperișuri pentru...
Show more...DESPRE MIRADEX
Suntem o companie stabilă în continuă dezvoltare și inovare, cu 28 de ani de activitate în prelucrarea lemnului. Avem expertiză în proiectare, producție și asamblare case pe structură de lemn, case prefabricate din lemn, ferme din lemn și structuri acoperișuri pentru clădiri rezidențiale și comerciale. În toți acești ani, am fabricat și executat zeci de mii de metri pătrați de ferme din lemn, șarpante, mansarde, hale industriale și clădiri rezidențiale.

Suntem producator autorizat MiTek România și deținem propriul birou de proiectare structurală și atelier independent – MANDER FOREST - și investim constant în cercetarea și dezvoltarea sectorului construcțiilor din lemn.

Miradex.ro reviews

Leave a review

You may be also interested in
The Garage Door Guys

The garage door guy

Solar Tech

Solar contractor

Cryptwerk uses cookies

To personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website.

Accept