Darila.xyz
3.5
Darila.xyz logo

Darila.xyz

1 3.5
We accept:
Fiat payments
Paypal Banking card (Visa, MasterCard)
Payment gateway
  • Darila.xyz - darila-xyz_1609114138.jpg
  • Darila.xyz - darila-xyz_1609114137.jpg
  • Darila.xyz - darila-xyz_1609114139.jpg
  • Darila.xyz - darila-xyz_1609114140.jpg
  • Darila.xyz - darila-xyz_1609114141.jpg
  • Darila.xyz - darila-xyz_1609114142.jpg
  • Darila.xyz - darila-xyz_1609114143.jpg
Nova zgodba podjetja Atelje Kresnik d.o.o.

Pred vami sta novi zgodbi – spletna trgovina in nova poslovna enota KUKU.house, ki služi tudi kot prevzemno mesto za spletna naročila.

V poslovni enoti KUKU house je več kot 1000 izdelkov vedno na zalogi in si jih lahko pred nakupom tudi...
Show more...Nova zgodba podjetja Atelje Kresnik d.o.o.

Pred vami sta novi zgodbi – spletna trgovina in nova poslovna enota KUKU.house, ki služi tudi kot prevzemno mesto za spletna naročila.

V poslovni enoti KUKU house je več kot 1000 izdelkov vedno na zalogi in si jih lahko pred nakupom tudi ogledate. Od tega jih je skoraj 200 iz našega ateljeja, kjer že od leta 1992 izdelujemo tudi osebna in poslovna darila. Večinoma so to umetniški in kreativni izdelki ter tekstil. Drugi izdelki so na zalogi pri dobaviteljih in so dobavljivi v roku 2-3 dni.

Skoraj za vse izdelke nudimo tudi dotisk, graviranje oz. druge oblike personalizacije. Za nekatere izdelke si lahko dizajn oblikujete preko spletne aplikacije USTVARI SVOJ DIZAJN. Za ostale izdelke nas kontaktirajte.

Čeprav ustvarjamo že skoraj 30 let, je to nova zgodba. Čas bo pokazal, kam nas bo zapeljala, ali pa bomo mi zapeljali njo.

Nekaj pa ostane zagotovo. Ustvarjati, sanjati, preizkušati moč domišljije, misliti, odkrivati, prodirati v skrivnosti, odpirati vrata v neznano, … in to nas iz dneva v dan oblikuje. Že od nekdaj smo bili pustolovski otroci in odpiranje vrat v neznano nam je bil vedno izziv. Vsak dan se učimo in smo odprti za nove možnosti.

Hvala, ker nam zaupate. Hvaležni bomo vsakega vašega naročila.

Darila.xyz discounts and special offers

PODARIMO VAM 5€

S prijavo na e-novice boste na mail dobili kodo za popust v vrednosti 5€

Darila.xyz reviews

Leave a review

You may be also interested in
Coin Monster Store

We sell top quality Crypto branded clothing, accessories and housewares. Coin Monster is your one-stop shop for all things Crypto! Designed by...

Crypto Cove

Shop Bitcoin and Cryptocurrency merchandise. We make crypto fashionable. We design Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, XRP and much more custom...

LSW Mind Cards

LSW Mind Cards are a pack of 45 individually designed cards each with a tool or task to help you increase your wellbeing, boost your mood and help...

Sunapati Thangka School

We are a community of artists and artisans that live in the ancient temple village of Changu Narayan, near Bhaktapur, Nepal. The main goal of...

Cryptwerk uses cookies

To personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website.

Accept