Svojo kuharsko pot sem začela leta 2010 s pisanjem osebnega kuharskega bloga Ljubezni polna skleda, ki me je, zahvaljujoč mojemu pridnemu objavljanju, leta 2012 popeljal do snemanja reklamnih televizijskih oglasov za kuhinjsko posodo.

Po snemanju oglasov se je moja zgodba leto pozneje...
Show more...Svojo kuharsko pot sem začela leta 2010 s pisanjem osebnega kuharskega bloga Ljubezni polna skleda, ki me je, zahvaljujoč mojemu pridnemu objavljanju, leta 2012 popeljal do snemanja reklamnih televizijskih oglasov za kuhinjsko posodo.

Po snemanju oglasov se je moja zgodba leto pozneje nadaljevala z vodenjem lastne televizijske kuharske oddaje, ki se je tri sezone predvajala na programu POP TV. V tistem obdobju sem izdala svojo prvo kuharsko knjigo.

Pot sem nadaljevala z lastno blagovno znamko Anina kuhinja, pod katero je leta 2014 izšla moja prva splošna kuharica z naslovom Anina kuhinja.

Istega leta sem ustvarila tudi svoj nov osebni kuharski-lifestyle blog z imenom Anina kuhinja, ki je zaživel 24.10.2014, ravno na moj rojstni dan. Še danes na blogu pridno objavljam recepte, video recepte, pišem o materinstvu in o svojem življenju. Na spletni strani najdete tudi mojo osebno spletno trgovinico.

Leta 2014 sva skupaj z možem napisala tudi svojo prvo pravljico za otroke, z naslovom Zajček Timi in čarobni recept. Pravljica je bila darilo najinemu prvemu sinu Timonu, po katerem je glavni junak, zajček Timi, tudi dobil ime. Pravljica skozi prisrčno zgodbo postreže z zdravimi in preprostimi recepti, ki jih lahko doma pripravite skupaj s svojimi najmlajšimi.

Naslednje leto sem izdala kuharico Sladka Anina kuhinja, ki je bila namenjena sladkosnedom. Prav tako sem tisto leto svojo strast usmerila v obdobja, skozi katera sem plavala v tistem času, in izdala dva priročnika z recepti, in sicer priročnik Anina kuhinja za najmlajše, namenjen uvajanju goste hrane pri dojenčkih, in priročnik Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice, namenjen mamicam v obdobju nosečnosti in dojenja.

Leta 2015 sem začela v lastni kuhinji snemati tudi spletne video recepte za svoje bralce in tako še dodatno popestrila vsebino svojega bloga.

Oktobra, leta 2016 je izšla moja četrta kuharica, Anina kuhinja za nenapovedane goste, ki je namenjena vsem, ki želite goste očarati s hitrimi, preprostimi ter božanskimi jedmi.

Naslednje leto, v marcu 2017, pa sem izdala svoj tretji priročnik, Anina kuhinja za nosečnice z nosečniškim diabetesom. Ker sem se med drugo nosečnostjo sama spopadala z gestacijskim diabetesom in ugotovila, da je pravzaprav težko priti do relevantnih informacij, sem se odločila, da se sama o tem pozanimam, testiram, naredim jedilnike in nenazadnje tudi posvetujem s strokovnjaki in na koncu izdam priročnik, ki bo olajšal in poenostavil prehranjevanje mamicam, ki so med nosečnostjo prejele isto diagnozo.

Anina kuhinja reviews

Leave a review

You may be also interested in
Olodolo

Easily shop AliExpress with your cryptocurrency! Keep your information private and safe. Buy anything you like from one of the world's largest...

Loja do Cabelo

Hello and welcome to Loja do Cabelo! My name is Claudia Botelho and I am the person behind this site. My business of selling hair extensions...

Brazuca Coffee

We serve specialty coffee for our costumers in markthal Rotterdam. We also serve diffrent types of food.

PexPeppers Hot Sauce

PexPeppers is a start up company based in Pueblo, Colorado and we specialize in bringing you only the finest chili sauces, jellies, salts,...

Cryptwerk uses cookies

To personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website.

Accept